Jegyvásárlás

Ha megvan a döntés és kipróbálod magad városi társasjátékunkban, már csak jegyet kell vásárolnod (amivel egy egész csapat játszhat), hogy induljon a kaland. Ha mielőbb játszani szeretnél vagy már hozzájutottál egy ParaPoly ajándék jegyhez , akkor kattints a "Játszani szeretnék"-re, ha pedig ajándékba adnád, akkor értelemszerűen az "Ajándékba adom" a te gombod.

Játszani szeretnék
Játszani szeretnék
Ajándékba adom
Ajándékba adom

Már csak egy rövid lépésre vagy tőle, hogy végére járhass Gyula soron következő rejtélyének. Nem kell mást tenned, mint értelemszerűen kitölteni a lenti adatlapod. Ahogy beérkezett hozzánk a játék díja már kezdődhet is a kaland! Ha ajándékba kaptál ParaPoly ajándékkártyát, akkor a Vócser mezőbe írd be a kódját és fizetés nélkül kezdhetsz neki a kalandnak.

A kiválasztott jegy típusnál olcsóbb vagy megegyező árú pályánk nincs még feltöltve.
Ezen a pályán olcsóbb jeggyel is játszhatsz. A különbözetet nem áll módunkban visszatéríteni!
Szabadulók Rendje - A Beavatás
Szabadulók Rendje - A Beavatás

KEZDŐDIK! 

Nézz körül: ez a világ legnagyobb szabadulószobája! Egy egész város. Mi változtattuk azzá, a Szabadulók Rendje. Ma Téged is a rend tagjává fogadunk, ha sikerrel teljesíted a feladatokat. Városszerte apró jeleket hagytunk Neked hátra: rejtvényeket, nyomokat, utalásokat. Olvass a jelekből, kösd össze a pontokat és ne csak szemmagasságban nézz, ha valóban látni akarsz! Szeretnél 1-ről a 2-re jutni? Akkor szerezd meg a titkos rendi dokumentumot és használd a fejedet!! Nézz és láss: oldd meg Gyulát!
És hogy honnan indul a játék? Sajnos nem árulhatjuk el, de ha már minden megvan hozzá, akkor a Vár tövében a Rondellánál egy bambi mellett átbeszélhetitek a csapattal közösen... ;)

Kezdődhet a beavatásod?

Játékjegy vásárlás
Válassz pályát!
Általános adatok
Számlázási adatok

Adj élményt ajándékba!

Lepd meg családodat, barátaidat egy igazi városi kalanddal! Ha pedig testközelből akarod látni, ahogy törik a fejüket egy-egy rejtvényen, csatlakozz hozzájuk, és osztozz az élményben! A ParaPoly vócserrel egy egész csapat (max. 6 fő) tud játszani, a(z általában) 6 hónapos érvényességi időn belül.

Annyi a teendőd, hogy kiválasztod a vócser típusát, kitöltöd az adatokat, majd rákattintasz a "Vócser vásárlás" gombra. A további tudnivalókat e-mailben küldjük. Amint a játék díja megérkezik a számlánkra, szintén e-mailben küldjük az ajándék belépőt.

Válassz vócsert!

Általános vócser

parapoly, gyula, vócser

Karácsonyi Vócser

parapoly, gyula, karácsony, voucher

Ajándékjegy vásárlás
Válassz vócsert!
Vócser
Általános adatok
Számlázási adatok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.