Általános szerződési feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ezeket a feltételeket Magyarország törvényei szabályozzák

 

Amely létrejött a www.parapolygyula.hu weboldalt (továbbiakban: Portál) üzemeltető Márkus Gábor egyéni vállalkozó (6725 Szeged, Szél utca 49/A, tel.: +36 30 828 4137; a továbbiakban: Szolgáltató), és a weboldalon nyújtott szolgáltatás regisztrált igénybe vevője (a továbbiakban: Felhasználó) között.

 

1 Jegyvásárlás

A játék igénybevétele jegyvásárláshoz kötött. A jegyvásárlás online a www.parapolygyula.hu weboldalon lehetséges. A jegyvásárláskor megadott adatokat Szolgáltató az adatvédelmi tájékoztató szerint kezeli.

Jegyvásárlás alkalmával a Felhasználó az alábbi adatokat adja meg:

- családi-, és utónév (kötelező)

- e-mailcím (kötelező)

- számlázási adatok:

- számlázási név

- számlázási cím (irányítószám, település, utca, házszám)

A Szolgáltató nem felel a jegyvásárlás során megadott adatok pontatlanságából eredő károkért.

 

A jegyvásárlás során megadott adatokat a Felhasználó azonosítása, a számla kiállítása, valamint saját célra vonatkozó online marketing tevékenység érdekében kezeli a Szolgáltató.

 

Megvásárolt jegy törlése:

Amennyiben az igényelt jegy a rendeléstől számított 30 napon belül nem kerül Felhasználó által kifizetésre, a rendelés automatikusan törlődik. Ezen esetekben Szolgáltatónak további követelése nincs Felhasználóval szemben. A kifizetett jegyet szolgáltató visszaváltani nem köteles.

 

2 A Jegyvásárlás menete

Felhasználó a jegyvásárláskor kiválasztja a vásárolni kívánt jegy típusát.

 

2.1 Jegytípusok:

2.1.1 Játék jegy:

A saját részre vásárolt jegy egy egész csapat, vagyis min. 2 max. 6 fő részére biztosít játék lehetőséget. Nagyobb létszám esetén minden 6 fő után külön jegy vásárlása szükséges a szolgáltatás igénybe vételéhez. Játék igénybevételére vásárolt jeggyel a játék a jegy kifizetése után azonnal, de max. 24 órán belül aktiválható. Amennyiben Felhasználó a jegyet bankkártyás fizetéssel azonnal kifizeti, megkapja a fizetésről készült számlát és a jegy felhasználásának további lépéseit. Amennyiben az online bankkártyás fizetés megtörténtét követő max. 30 percen belül a számla és a jegy további használatáról szóló e-mail nem érkezik meg a jegyvásárláskor megadott e-mail címre (és a spam mappában sem találtható) technikai probléma adódhatott, melyről Felhasználó telefonon vagy e-mailben értesítheti Szolgáltatót. A Játék jegy a vásárlástól számított 90 napig használható fel.

 

2.1.2 Játék jegy aktiválása:

A saját részre vásárolt jegy kifizetéséről Felhasználó e-mail értesítést kap. Amennyiben a jegy vásárlásához ajándékba kapott jegyet vagy egyéb promóciós kódot használ fel, melynek következtében a fizetendő összeg 0 Ft-ra módosul automatikusan a fizetéssel megegyező tartalmú levelet küld a rendszer (mely fizetés hiányában fizetésről szóló számlát nem tartalmaz). A jegy aktiválásához a levélben szereplő aktiválás linkre kell kattintani, melynek következtében a böngészőben megnyílik a ParaPoly weboldal. Itt a Felhasználó még egyszer ellenőrizni tudja a kiválasztott pályát, a játék nyelvét és a játék során használandó e-mail címet, melyeket szükség esetén módosítani is tud. A weboldal alján lévő „Induljon a kaland” gombra kattintva a játék kezdetét veszi.

Felhasználónak a játék kezdetétől számítva 48 órája van a feladatok teljesítésére. A játék aktiválásáról Felhasználó e-mail értesítést kap, mely elektronikus levél tartalmazza a játék során használandó weboldal URL címét és a bejelentkezéshez szükséges adatokat. A bejelentkezés csapatonként csak egy eszközről lehetséges.

A játék elkezdése után a játék idejének meghosszabbítására vagy a játék újbóli lejátszására nincs lehetőség.

 

2.1.3 Ajándék jegy:

Az ajándékba vásárolt jegy egy teljes csapat, vagyis min. 2 max. 6 fő részére biztosít játék lehetőséget. Az ajándékba vásárolt jegy rendelése esetén a fizetéstől számított 24 órán belül küldjük az átadható ajándékkártyát pdf formátumban, melyet kinyomtatva lehet átadni. Az ajándék jegy érvényessége rendeléstől számított 6 hónap.

2.1.4 Ajándék jegy beváltása:

Az ajándékba adott jegyet, annak érvényességi idején belül lehet beváltani. Ajándék jegy esetén Felhasználónak továbbra is szüksége van egy Játék jegyre. Amennyiben Felhasználó Ajándék jeggyel rendelkezik az azon található kódot a Játék jegy vásárlásakor a Vócser mezőbe kell írnia. Az Játék jegy fizetendő ára az Ajándék jegy értékével csökken. Amennyiben a fizetendő összeg 0 Ft-ra változik, további fizetésre nincs szükség.

Az ajándék jegy és a saját részre vásárolt jegy egységesen 9.999 Ft-ba kerül, mely ár 0%-os ÁFA-t tartalmaz.

 

3 A Játék menete:

A játék igénybevételéhez Felhasználónak „Játék jeggyel” kell rendelkeznie, melyet a 2.1.1 pont szerint tud megvásárolni, majd aktiválni.

- A Játék jegy aktiválásakor Felhasználó az aktiválási oldalon megadott e-mail címre kap egy levelet, melyben szerepel, hogy milyen webcímen, milyen bejelentkezési adatokkal (felhasználónév + jelszó) tud bejelentkezni Szolgáltató által biztosított WEB szerverre.

- A játék igénybevételéhez Felhasználónak rendelkeznie kell okostelefonnal (vagy 3G-s tablettel), melyről az előző pontban említett WEB Szerverre be tud jelentkezni.

- Felhasználó a játék teljesítéséhez egy a Szolgáltató által biztosított kiadványt kell használnia, ill. az említett WEB szerveren e-mail-szerűen kapott információkat kell felhasználnia.

- A feladatok megoldásait szintén a WEB szerveren keresztül kell felhasználónak elküldenie Szolgáltató részére. Jó megoldás esetén kb. 30 mp-en belül érkezik az újabb feladat.

- Szolgáltató egy papír alapú kiadványt biztosít Felhasználó részére. Ezen kiadvány átvételi pontjairól Szolgáltató a játék jegy fizetéséről szóló levélben ill. a weboldalon is informálja Felhasználót.

- A játék teljesítéséhez Felhasználónak kb. 100MB mobilnetre van szüksége, melyet Szolgáltató nem tud biztosítani.

- A játék teljesítésére Felhasználónak a játék jegy aktiválásától számított 36 órán belül van lehetősége. Szolgáltató a 36 órás érvényességi időt csak abban az esetben tudja meghosszabbítani, ha bizonyíthatóan Szolgáltató által biztosított WEB szerver meghibásodása miatt nem tudja Felhasználó a játékot teljesíteni.

- A játékot Felhasználó a 36 óra érvényességi időn belül bármikor megszakíthatja, majd folytathatja.

 

4 Játék lemondása:

- A megvásárolt játék vagy ajándék jegy lemondására vagy visszaváltására Szolgáltató nem biztosít lehetőséget.

- a megkezdett játékot Felhasználó bármikor megszakíthatja vagy véglegesen abbahagyhatja, de a játék árának visszaigénylésére nem jogosult.

- a játék nem időponthoz kötött, a jegy érvényességi idején bármikor elkezdhető így rossz időjárás esetén sincs lehetőség a jegy esetleges újbóli felhasználására.

 

 

5 Részvételi feltételek

- A játékban mindenki kizárólag saját felelősségére vesz részt.

- 12. életévét be nem töltött személy kizárólag nagykorú kísérővel vehet részt a játékban.

- A játékban alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álló személy nem vehet részt.

- A játék időtartama max 48 óra. A játékidő meghosszabbítására nincs lehetőség.

- Szándékos károkozás esetén Szolgáltató a kár megtérítését Felhasználóra átháríthatja.

- A játék során 2-4 km távolság gyalogos megtétele szükséges

- A játék időtartama min 2 óra, de a csapat tempójától és a beiktatott pihenők számától függően ennél jelentősen több is lehet

 

6 Felelősség:

- Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a ParaPoly játék során felmerülő személyi, vagyoni és nem-vagyoni károkért

- Szolgáltató kizárja a felelősséget az útvonalon felmerülő esetleges nehézségekért, melyek a ParaPoly játék igénybevételét befolyásolják (pl. építési munka, közterületi rendezvény stb.)

- Felhasználó tudomásul veszi, hogy saját felelősségén vesz részt ParaPoly játékon

 

7 Szerzői jog:

7.1 A ParaPoly játék feladatai és a Játékhoz tartozó papír alapú kiadványok játékot és feladatokat érintő képes tartalma a ParaPark Kft. szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő felhasználása, másolása csak a ParaPark Kft. írásos beleegyezésével történhet.

7.2 A ParaPoly weboldal, a webdesign, a teljes ParaPoly grafikai arculat (beleértve a logot, a felhasznált rajzolt vagy szerkesztett képeket, a színkonbinációkat stb.) felhasználási jogai a Markland Kft.tulajdona. Azok részben vagy egészben történő felhasználása, másolása csak a Markland Kft. írásos beleegyezésével történhet.

 

8 Törvényi hivatkozások:

Adatkezelés: 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

Elállás, termékszavatosság, kellékszavatosság, visszatérítés :

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

Jótállás: 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet

Szerzői jogok: 1999. évi LXXVI. törvény

 

A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:

1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról;

45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;

19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

 

PDF változat

Jegyvásárlás Pályáink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.