Pályáink

Szabadulók Rendje - A Beavatás
Szabadulók Rendje - A Beavatás

KEZDŐDIK! 

Nézz körül: ez a világ legnagyobb szabadulószobája! Egy egész város. Mi változtattuk azzá, a Szabadulók Rendje. Ma Téged is a rend tagjává fogadunk, ha sikerrel teljesíted a feladatokat. Városszerte apró jeleket hagytunk Neked hátra: rejtvényeket, nyomokat, utalásokat. Olvass a jelekből, kösd össze a pontokat és ne csak szemmagasságban nézz, ha valóban látni akarsz! Szeretnél 1-ről a 2-re jutni? Akkor szerezd meg a titkos rendi dokumentumot és használd a fejedet!! Nézz és láss: oldd meg Gyulát!
És hogy honnan indul a játék? Sajnos nem árulhatjuk el, de ha már minden megvan hozzá, akkor a Vár tövében a Rondellánál egy bambi mellett átbeszélhetitek a csapattal közösen... ;)

Kezdődhet a beavatásod?

Logika
Kaland
Hossz
2-6 fő
2+ óra
2,5 km
8-88 év
NON STOP
8 999 Ft.
Coming Soon!
Coming Soon!

Igen, épphogy létrejött a város legrejtélyesebb társasjátéka, máris új kihívásokon törjük a fejünket. Türelmedet kérjük, de ígérjük hamarosan újabb rejtélyekkel nézhetsz szembe.

Logika
Hossz
Kaland
?
?
?
NON STOP
8-88 év
9 999 Ft.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.