Mi is az a ParaPoly? Újdonságok 2

A város legrejtélyesebb társasjátéka

ahol Te vagy a főhős és maga a város a játéktábla. Bírd szóra a nyomokat, fejtsd meg a rejtvényeket és eredj a rejtélyek nyomába. Nincs másra szükséged, mint néhány barátra, egy okostelefonra némi mobilnettel, és egy buta tollra. Ha kellően leleményesek vagytok kalandotokat biztosan siker koronázza!

Első pályánk a "Szabadulók rendje - A beavatás" már játszható!

Hogyan is működik?

Jegyet veszel

Városi társasjátékod kezdéséhez egy jegyre van szükséged, melyet a Jegyvásárlás gombra kattintva tudsz megvenni. A jegy egy egész csapat részvételét biztosítja, ami max. 6 fő lehet. A további instrukciókat (így a fizetés módját is) e-mailben küldjük, a jegyvásárláskor megadott e-mail címre.
A megvásárolt jegyet a vásárlástól számított 60 napig tudod felhasználni.

Jegyvásárlás
Aktiválod

Amint a jegy ára megérkezett számlánkra, e-mailben küldjük a további teendőket. A játék kezdetéhez aktiválnod kell a jegyedet, amit a fizetésről szóló e-mailben lévő linkre kattintva tudsz megtenni. A megnyíló weboldalon még egyszer ellenőrizheted a kiválasztott pályát és a játék nyelvét. A játékra aktiválástól számítva 48 órád van.
A kalandot bármikor megszakíthatod egy kávéval, ebéddel és persze az sem baj, ha a látnivalók előtt nem csukott szemmel mész el.

Játszol

A játékhoz nincs másra szükség, mint egy okostelefonra kb. 100 MB mobilnettel, tollra és a pályához tartozó térképre. A térképet több vendéglátóhelyen is megtalálod a városban, ezeknek a listáját a jegyvásárlásról szóló e-mailben megtalálod.
A térképen található játékmezőket, egymás után kell megfejtenetek, miközben fizikailag is elsétáltok az adott helyre. Az állomásokhoz kapcsolódó feladatot a webszerverünkre bejelentkezve kapjátok meg, és a megoldást is itt tudjátok elküldeni nekünk.

Híreink

EARLY BIRD AKCIÓ
2022.05.16.
429
EARLY BIRD AKCIÓ

PARAPOLY - EARLY BIRD AKCIÓ 

Végre megérkeztünk Gyulára is, így Magyarországon egyértelműen dobogósok...

{$TEXT.read_more|escape}
Titkos rendi dokumentum
2022.05.02.
2379
Titkos rendi dokumentum

Ha már hozzájutottál egy ParaPoly jegyhez, akkor az aktiválás előtt nem árt, ha tudsz róla, hogy hol tudod...

{$TEXT.read_more|escape}
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.